Общо показвания

сряда, 30 юли 2014 г.

Как да сваляме клипове от Facebook

И тъй като различните Facebook видеоклипове имат различни настройки за поверителност, ще можете да изтеглите само вашите собствени видеоклипове или видео материалите, публикувани от другите като публични.

Изтеглянето на видео от Facebook с помощта на Downvids е изключително лесно. Трябва само да поставите URL адреса на видеото в полето, да изберете желания формат и да натиснете бутона. Downvids доставя QR код. Сканирайте го ако искате незабавно да гледате видеото на телефона си. Има също така и Downvids Android приложение, в случай, че искате да изтеглите видеоклиповете директно от телефона си.

С DownFacebook също всичко, което трябва да направите е да поставите URL адреса на видеото, което искате да изтеглите в полето. След това ще получите предварителен преглед на видеото, както и линкове за изтегляне на видеото с различно качество ако са налични. Има и включен код за вграждане, в случай, че искате да вградите видеото във вашия уебсайт. За съжаление обаче, може да имате проблеми с изтеглянето на HD версиите.

FacebookVideoz предлага два метода за изтегляне на видео от Facebook. Първият е като поставите URL адреса в полето на сайта, а вторият като добавите „videoz“ към действителния Facebook URL адрес. Например:http://facebookvideoz.com/video/video.php?v=1716014978577
Ще трябва обаче да премахнете "S" от HTTPS, в противен случай методът няма да работи изобщо. Тук обаче няма да намерите допълнителни функции, като например QR код, възможност за вграждане, и така нататък.

0 коментара:

Публикуване на коментар